Cookies help us delivering our services on https://acties.vluchtelingenwerk.be. If you keep browsing this website, you are accepting our use of cookies for statisitic purpose and social network functionalities.

Close

VZW - GENK Sledderlo

by marco placido

€ 0

raised so far. Fundraising target € 1,000

0%

Project
over

0

donation

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Blog
Comments
Waarom ligt Road of Change je nauw aan het hart?
We leven in een tijdperk waarin wij dagelijks geconfronteerd worden met de problematiek van vluchtelingen. Via de mainstream media krijgen wij een eenzijdige beeld van de gebeurtenissen die er nu plaats vinden. We krijgen een kans om te participeren aan het project waarin we die dramatische situaties met ons eigen "ogen" kunnen beleven. Een ervaring waarin we op de eerste plaats met de mensen zelf kunnen praten, de omgeving kunnen zien waarin alles zich eigenlijk afspeelt en waarin we in onze ervaringen ongetwijfeld onszelf gaan tegen komen.

Wat is je doel?
We willen ervaren wat de "werkelijkheid" is achter de verhalen die ons worden voorgeschoteld door "onze" wereld rondom ons. We willen de realiteit zien achter de alomtegenwoordige uitspraken over de zogenaamde " invasies " etc. etc. We zouden graag dan de kans krijgen om onze ervaringen te delen met iedereen die naar ons wilt luisteren door het organiseren van spreekavonden. Wat hebben we er gezien? Wie hebben wij er ontmoet? Wat heeft het eigenlijk met ons gedaan? Welk verschil is er in wat we dagelijks via de media te horen/zien krijgen. Wat kunnen wij voor deze mensen betekenen die op de vlucht zijn voor allerlei redenen. En hoe zouden we eventueel de politiek voor deze menselijke drama kunnen sensibiliseren?

Wilt je nog iets toevoegen? Wil je een anekdote delen?
We zijn op zoek naar sponsoring om deze ervaring mogelijk te maken. Elk klein beetje kan ons helpen. Dankzij jullie hulp kunnen wij onze droom waar maken om change-makers te worden. Alvast een hartelijke dank U voor jullie allemaal. Hicham en Marco " Ieder mens heeft het recht op een beter leven!"
See all
No donation received yet - please donate!
See all

Add a new comment

See all