Cookies help us delivering our services on https://acties.vluchtelingenwerk.be. If you keep browsing this website, you are accepting our use of cookies for statisitic purpose and social network functionalities.

Close

RUN FOR SHELTER!

by Jan Vandenweghe

€ 100

raised so far. Fundraising target € 250

40%

Project
over

5

donations

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Blog
Comments
Waarom loop je mee?
Voor mij zijn er verschillende redenen om mee te lopen (en vooral geld inzamelen). Ten eerste, als ik denk aan verschillende manieren waarop ik 39 euro kan spenderen, kan ik kiezen tussen een nieuwe haarsnit, een avondje uiteten, 1 keer naar de cinema gaan (large popcorn inbegrepen), een kledingstuk kopen, of een ander product kopen dat me zeker wel twee dagen zou blij maken. Of ik offer die 39 euro op en krijg daarom geen nieuwe haarsnit, of moet de cinema uitzitten zonder large popcorn, maar kan daarmee bijdragen aan het voorkomen van leed dat niet vergelijkbaar is met de pijn van geen nieuwe haarsnit te hebben of een avondje thuis te moeten eten. Toevallig kost inschrijven voor the Refugee Run juist 39 euro en ook al ben ik vrij sportief, heb ik mezelf nog nooit uitgedaagd om een serieuze afstand te lopen. Daarnaast is het ideaal dat ik de sportieve uitdaging kan linken aan een doel waar (volgens mij) iedereen mee bezig zou moeten zijn.

Wat is je doel? Hoeveel geld wil je inzamelen?
Om het realistisch te houden in de kleine tijdsperiode die nog rest (minder dan 4 weken vanaf de aanmaakdatum!), kies ik ervoor om het doel vast te leggen op €250.

Wil je nog iets toevoegen? Wil je een anekdote delen?
"If it is in our power to prevent something bad from happening, without thereby sacrificing anything of comparable moral importance, we ought, morally, to do it" Peter Singer
See all

05/18/2019

Jimmy Vandenweghe

€ 40

05/17/2019

Sanda Onghena

€ 10

05/17/2019

Alexander De Baere

€ 10

05/17/2019

Lukas Rossaert

€ 20

Cmoooon

05/17/2019

Annalisa Iob

€ 20

Go Jaaaaan!!!! You rock!!
See all

Add a new comment

See all