Cookies help us delivering our services on https://acties.vluchtelingenwerk.be. If you keep browsing this website, you are accepting our use of cookies for statisitic purpose and social network functionalities.

Close

Koop een taart voor de vluchtelingen!

by Klaartje Van Kerckem

235 €

raised so far. Fundraising target 300 €

78%

project
over

6

donations

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Blog
Comments

Mijn motivatie

Beeld je even deze scene in: uitgeputte mensen, velen onder hen rillend van de kou, ploeteren door de modder onderweg naar hun nieuwe 'thuis': een krakkemikkige constructie bestaande uit dekens, oude tapijten, europaletten en - als ze geluk hebben - een tent. In je ooghoek zie je mensen aanschuiven voor een warme maaltijd, terwijl in je rug de ogen voelt priemen van 'les gendarmes' die het de vrijwilligers die humanitaire hulp bieden zo moeilijk mogelijk willen maken.

Dit is geen scene uit het land in het Zuiden na een tsunami of een orkaan. Dit is wat ik gezien heb in Duinkerke, wat anderen zagen in Calais, en wat we hopen niet te moeten zien in het Maximiliaanpark of elders in België. 

Ik ren voor mijn plezier, maar heel wat mensen moeten rennen voor hun leven. Ik wil er samen met Vluchtelingenwerk Vlaanderen mee helpen voor zorgen dat ze op zijn minst een warm onthaal krijgen als ze hier in België aankomen. Ondanks alles, blijven de mensen ervoor gaan, en er de moed inhouden. Het minste wat ik kan doen, is die 20KM voor hen lopen. Met wat hulp van jullie, wil ik Vluchtelingenwerk Vlaanderen steunen, zodanig dat mensen op de vlucht de steun krijgen die ze nodig hebben bij hun aankomst. 

Koop een taart voor de vluchtelingen! 

Minstens 20 taarten verkopen, 1 voor elke kilometer - dat is mijn doel! Ik betaal de ingredienten en bak ze, jullie kopen ze, en ik loop de kilo's eraf in jullie plaats ;-) 15 euro voor een Moelleux au chocolat, 10 euro voor een marmercake. Je kan uiteraard ook gewoon geld storten, dan hoef je niet in te zitten met de calorieën ;-)

Thx for the support!

Klaartje

See all

29/05/2018

Klaartje Van Kerckem (1981)

65 €

19/05/2018

elien colman

60 €

14/05/2018

Klaartje Van Kerckem

30 €

13/05/2018

Klaartje Van Kerckem

50 €

06/05/2018

Fatma Arikoglu

15 €

04/05/2018

Sofie Gashi

15 €

See all

Add a new comment

See all